Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Mönkijällä metsätiellä POLARIS 900 RZR

Lisätty 17.06.2019

Kesäloma ja polaris. Mitä sitä muuta toivoisi? Tietenkin löytyy heti lista asioista, mutta onneksi minulla on tämä laite.

Paljon olen ostanut ja omistanut, mutta kyllä tämä on miehen paras hankinta kaikkien laitteiden keskeltä. Monikäyttöinen ja aina on nautinto hypätä kyytiin. Ei haittaa töyssyt, eikä sade. Aina on mukava ajaa vaikka, eikä tarvitse murehtia tien kunnosta. 

Lue kokonaan »

Perämeri ja uistelu

Lisätty 12.06.2019

Lämmin tuuli vasten kasvojani, iskeytyy kuin lottovoitto päin näköä. Yllättäen, kuitenkin tervetulleena. 

Vieheet vedessä ehti tunnin olla, kunnes ahti ensimmäisen saaliin toi. Ei käy kieltäminen, etteikö tunnu hyvältä kun saalista tulee. On kunnioitettava luontoa ja sen kiertokulkua. Ei elämää turhaan pois oteta, sillä kaikki siitä tasapuolisesti kamppailee. Ei ole elämä mustavalkoinen, se on hyvinkin värikäs. Se tuo eteen esteitä, murheita, iloja ja suruja. Se on kuin painava kärpäslätkä joka vasten kasvoja välillä rätkäyttää, mutta joskus on pitkäkin hetki jolloin tunnelma tiivistyy ja ilon hetkiä on viikko toisensa jälkeen.

Se on kuin meri, välillä tyyni ja välillä myrskyisä. Silti se aina paikkansa löytää.

Lue kokonaan »

Simojoki ja perhostus

Lisätty 06.06.2019

Mikään ei rentouta niin kuin perhostus joella. Tunteet tuulessa kaikkoavat ja mieli tyhjentyy. Vesivirtaa voimakkaana vieressä ja ottia lohen odotan innokkaana. Erilaisia perhoja veteen vaihdetaan, mutta ei ole ahti antavana täälläkään.

Turistit kokeilevat onneaan, mutta tämä hetki ei luo taikojaan. Päivä sinänsä mahtava, toi tuloksen toivotun.

Tyhjä mielentila mukanani, lähden kohti kotiani.